De LEUKSTE EVENTS BIJ ABC

Bij de ABC gebeurt natuurlijk meer dan voetbal. Niet alleen rondom de wedstrijden van AFC, maar ook daarnaast is de businessclub actief met het organiseren van evenementen en actiteiten. Eén keer per jaar organiseert de ABC een groot evenement, gratis toegankelijk voor alle leden van de Amsterdamsche Business Club. Daarnaast minimaal 12 keer per jaar een evenement of activiteit waar men zich tegen betaling voor kan inschrijven.

AANKOMEND EVENT

Events seizoen
2020-2021

Op dit moment staan er geen events op de planning i.v.m. de corona-situatie. Wij hopen op korte termijn weer events in te kunnen plannen. 

Terugblik events

Rondleiding AFC Clubhuis

Donderdag 11 juni j.l. heeft de ABC een rondleiding gekregen in het nieuwe clubhuis van AFC. Een goede opkomst en de deelnemende leden waren zeer onder de indruk van de bouw van het clubhuis.

ABC GOLF EVENT - 3 juni Bernardus Golfbaan

Woensdag 3 juni j.l. mochten wij eindelijk weer een evenement organiseren. In een select gezelschap is er gegolfd op de golfbaan Bernardus in Cromvoirt. Gelukkig bleef het mooi droog en was het lekker golfweer. Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor nieuwe golfevenementen.

Lancering Amsterdamsche Business Club

Op donderdagavond 30 januari vond in het AFC clubhuis de lancering van de Amsterdamsche Business Club plaats. Een bijzondere happening waar vertegenwoordigers van de AFC Vriendelijke Bedrijven, bordsponsoren en vele mogelijk nieuwe, in sponsoring geïnteresseerde bedrijven bijeen kwamen voor een geheel verzorgde avond.